Krullenkam met handvat

 5,95 incl. 21% BTW

Deze krullenkam is speciaal ontworpen voor krullend haar, dus hij is ideaal voor jou! Als je veel of dik haar hebt, is de krullenkam XL de beste keuze.

De brede tanden en het stevige ontwerp maken het gemakkelijk om door je krullen te glijden zonder te breken of pluizig te worden. Dit maakt het ontklitten veel eenvoudiger en helpt bij het behouden van gezonde, veerkrachtige krullen.

Dankzij het grotere formaat is de krullenkam XL ideaal voor mensen met veel haarvolume. Hij is geschikt voor zowel nat als droog haar en helpt je om je stylingroutine efficiënter te maken. Deze kam is een essentieel hulpmiddel voor iedereen met krullend haar.

Artikelnummer: 108 Categorie:

Beschrijving

Deze krullenkam met handvat is speciaal ontworpen voor krullend haar. De kam voldoet aan alle kwaliteitseisen van een professionele topkapper, dus hij is perfect voor jou!

Met de lange en brede vertanding kun je moeiteloos alle soorten krullen perfect in model brengen. Deze krullenkam is licht en ligt prettig in de hand, waardoor hij ideaal is voor het ontwarren van dik of lang haar.

Belangrijke kenmerken:

  • Lengte kam: 24,5 cm
  • Lichtgewicht en comfortabele grip
  • Perfect voor het ontwarren van krullend haar
  • Lange en brede vertanding
  • Geschikt voor lang en dik haar
  • Hoogwaardige afwerking

Als je snel last hebt van klitten, overweeg dan de antiklit-rollerkam voor extra gemak.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krullenkam met handvat” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de bovenkant