Denman professional borstel voor je krullen

 14,99 16,99 incl. 21% BTW

De Denman D4 of de D3 Professional Large Stylingborstel met 9 rijen is een iconische keuze voor mensen met dik en lang haar. Deze borstel werkt het beste op nat haar (niet op droge krullen) en is ideaal na het aanbrengen van moisturizer en krullencrème. De speciaal gevormde tanden zorgen voor een gecontroleerde styling en een natuurlijke kruldefinitie.

De borstel biedt extra controle bij nat haar, met negen rijen pinnen en een groter borstelhoofd voor meer grip. Dit maakt hem perfect voor het scheiden en definiëren van natte krullen.

Voor betere kruldefinitie: gebruik de Denman D3 (medium) voor normaal haar of de D4 (large) voor dik en volumineus haar.

Artikelnummer: 1201 Categorie:

Beschrijving

Als je op zoek bent naar een haarborstel die je krullen beter definieert,

overweeg dan de Denman professional borstel voor je krullen. D3 (medium) voor normaal haar of de Denman D4 (large) voor dik en lang haar.

De Denman D4 Professional Borstel,

is een iconische stylingborstel, speciaal ontworpen voor mensen met veel volume en lang haar. Deze borstel is geschikt voor gebruik op nat haar (niet op droge krullen), en werkt het beste nadat je onze moisturizer en Curl Crème hebt aangebracht. Dankzij de uniek gevormde pinnen zorgt de borstel voor een gecontroleerde stijl en een natuurlijke kruldefinitie. Het is ideaal voor kapsels die extra controle nodig hebben en om krullen te definiëren terwijl het haar nog nat is. Met negen rijen pinnen en een groter borstelhoofd biedt de D4 meer grip in dik en volumineus haar.

De Denman professional borstel D3

Deze word gebruik bij normaal tot fijn haar

Hoe te gebruiken,

Om de Denman professional borstel voor je krullen effectief te gebruiken, begin onderaan en zet het bovenste deel van je haar vast met een klem. Borstel het natte haar voorzichtig na het aanbrengen van onze moisturizer en krullencrème. Vanaf de aanzet omhoog naar de punt. Gebruik een hydrofiele doek om overtollig vocht uit het haar te knijpen. Voor een sterke krul kun je het haar natuurlijk laten drogen, terwijl je voor normaal tot fijn haar een diffuser kunt gebruiken.

Bekijk hier: mijn krul routine hoe en wanneer ik de Denman borstel gebruik.

Een handige tip: de borstel kan worden schoongemaakt met warm water en zeep. Spoel hem goed af en laat hem liggend drogen. Haren kunnen eenvoudig worden verwijderd met een kam.

Kenmerken van de Denman Professional Borstel op een rijtje:

  • Ontwikkeld voor volumineuse krullen
  • Ideaal voor het definiëren van krullen
  • Ontwart
  • Biedt extra grip

Let op: de Denman D3 wordt aanbevolen voor fijn tot normaal haar, terwijl de D4 beter geschikt is voor lang en dik haar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Denman professional borstel voor je krullen” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de bovenkant