Curly Boost Moisturizer

 24,95 67,50 incl. 21% BTW

(1 klantbeoordeling)

200 ML

Geef je krullen de nodige hydratatie met onze voedende moisturizer, perfect afgestemd op je haartype. Revitaliseert droog, pluizig haar en onthult een zachtere, veerkrachtigere en glanzendere uitstraling. Verzorg je krullen met hoogwaardige ingrediënten voor het beste resultaat.

Ontdek de kracht van natuurlijke haarverzorging en omarm je prachtige krullen met onze natuurlijke haarverzorgingsproducten. Ervaar de magie van zachte, glanzende krullen zonder pluis.

  • natuurlijk
  • Geen micro plastics
  • CG proof
  • Geproduceerd in Nederland
Artikelnummer: CB-moisturizer-2 Categorie:

Beschrijving

Curly Boost Moisturizer

Stap 1: Reiniging met onze zachte Cleanser
Voordat je de Curly boost moisturizer aanbrengt, Spoel je haar grondig uit met warm water. Neem een kleine hoeveelheid van onze zachte Curly Boost Cleanser en verdeel het gelijkmatig over je hoofdhuid en haar. Masseer zachtjes met je vingertoppen of massage borstel om een zachte schuim te creëren en de cleanser overal aan te brengen. Spoel grondig uit met warm water. Herhaal indien nodig voor een grondige reiniging.

Stap 2: Hydratatie met onze verzorgende Moisturizer
Nadat je haar grondig gereinigd en uitgespoeld is breng je de verzorgende Curly Boost Moisturizer aan en verdeel het gelijkmatig over je vochtige haar, in lengte tot de punten. Daarna gebruik je een grove kam, je vingers, of onze anti-klit roller kam die zorgt voor een perfecte verdeling van je moisturizer door de rond draaiende roller.

Afhankelijk van je haar structuur bepaal je de werkwijze.

  • Normaal haar: Spoel de moisturizer uit. (Liefst met koud water)
  • Droog, licht beschadigt haar: Laat de moisturizer intrekken en zijn werk doen om je krullen te voeden en te hydrateren. 5 a 10 minuten
  • Droog, stug, pluizend haar: gebruik de moisturizer als leave-in

Bij langer gebruik, Naarmate je de Curly Boost moisturizer gebruikt zal je merken dat je krullen meer gevoed raken. Je hebt minder nodig. Daar waar je de moisturizer eerst inzet als deep treatment of leave-in mag je de moisturizer naar langer gebruik wel uitspoelen. Experimenteer waar jouw krullen behoefte aan hebben.

Stap 3: Definitie en Styling met onze Curl Crème
Het beste is om de curl crème stap voor stap aan te brengen van boven naar beneden. Zorg dat je krullen nog kletsnat blijven, en werk het in je krullen vanaf de lengte naar de punten. Gebruik de Denman borstel om je krullen extra glans te geven en te definiëren. Knijp alles aan met onze dubbel laags hydrofiel doek,

Voor Extra hold, Gebruik je hierna eventueel een klein beetje extra hold zoals de tronfreit curls in a bottle. Knijp nogmaals aan met hydrofiel doek. Dan plop ik graag met de hydrofiel plop doek 1 a 2 uur daarna föhnen op de halve blaas stand halve hitte. Voor extra volume en definitie.

Voor optimaal resultaat raden we aan om onze complete haarverzorgingsroutine 1 a 2 keer per week te gebruiken, afhankelijk van de behoeften van je krullend haar.

Ik nodig je graag uit voor mijn: YouTube kanaal vol tis & tricks video’s

Geniet van prachtige, veerkrachtige krullen!

Extra informatie

ML

200 ml

ingrediënten

Ingredients: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Hydroxypropyl Cellulose,
Betain, Dipropylene Glycol, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables,  Hydrogenated Ethylhexyl
Olivate, Decyl glucoside, Parfum, Panthenol, Aloe Bardadensis Leaf Juice, Butyrospermum Parkii
Butter, Simmondsia Chinensis Oil, Cocos Nucifera Oil, Citric acid, Potassium Sorbate, Sodium
Benzoate, Alpha-Isomethyl-Ionone, Cinnamyl alcohol, Coumarin, Hexyl cinnamal, Limonene

1 beoordeling voor Curly Boost Moisturizer

  1. Loes van den Berk

    Ruikt heerlijk! Je hebt er niet veel van nodig. Meestal spoel ik deze gewoon uit, maar spoel ongeveer de helft uit als mijn haar wat droger is. Zorgt voor minder pluis en minder klitten. Doordat je zo weinig nodig hebt kun je er super lang mee doen.

    • Monique

      Bedank Loes voor je beoordeling! En je duidelijke uitleg erbij!

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de bovenkant