Hydrofiel plop doek

 24,95 incl. 21% BTW

Hydrofiele plopdoek voor krullen: perfect om je haar natuurlijk en sneller te laten drogen. Ook handig voor op vakantie.

Hoe te gebruiken video

Voor eerste keer gebruik uitwassen! Niet in de droger!

Voor 12.00 op een werkdag besteld morgen in huis!

Artikelnummer: 126 Categorie:

Beschrijving

De hydrofiel plop doek voor krullen is een uniek product dat ik zelf heb ontwikkeld.

Hydrofiel staat bekend om zijn uitstekende vochtopname zonder dat het producten zoals moisturizer of de Curl Crème absorbeert. Hoewel er al plopdoeken bestonden, was er nooit eerder een gemaakt van hydrofiel, dus besloot ik mijn eigen te ontwerpen.

Met oude hydrofiel doeken en een schaar begon ik modellen te knippen, daarna met naald en draad weer aan elkaar te maken. Om ze vervolgens te gaan testen. Uiteindelijk kwam ik bij dit model.

Deze doek voorkomt dat krullen inzakken tijdens het drogen en vermindert pluis. Het zorgt voor een kortere droogtijd bij natuurlijk drogen en behoudt de kruldefinitie. Het hydrofiele materiaal neemt veel vocht op zonder producten te absorberen.

Wat deze hydrofiel doek voor krullen zo handig maakt, zijn de knoopjes en lange uiteinden waarmee je je krullen eenvoudig in de doek kunt laten drogen zonder dat de aangebrachte producten hun effect verliezen. Bovendien is hydrofiel zacht, waardoor pluis geen kans krijgt. Wanneer krullen in de doek zijn opgerold, behouden ze hun natuurlijke vorm, wat ideaal is voor natuurlijk drogen.

Wasvoorschriften: Was de hydrofiel plop doek voor krullen op 30 a max 40 graden voor het eerste gebruik om de vochtopname te optimaliseren. Let op: niet in de droger!

Gebruiksaanwijzing: Na het aanbrengen van de moisturizer en curlcrème (of gel), knijp je je krullen voorzichtig uit met een gewone hydrofiele doek. Leg vervolgens de hydrofiel plop doek op bijvoorbeeld je bed, leg de krullen erin, en gebruik de lange uiteinden om de doek om je hals te wikkelen en vast te knopen. Je blijft voorover hangen en kunt ondertussen andere dingen doen. Laat het drogen totdat je krullen het gewenste resultaat hebben bereikt.

De plopdoek is verkrijgbaar in vier kleuren: wit, groen, grijs en roze.

Voor meer instructies en inspiratie kun je mijn video bekijken. Als je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen via WhatsApp; het nummer staat op de contactpagina.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hydrofiel plop doek” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de bovenkant