Vernevelaar voor krullend haar

 9,99 12,95 incl. 21% BTW

De vernevelaar verspreidt water gelijkmatig over je haar, waardoor je krullen op een zachte en gecontroleerde manier worden bevochtigd. Hierdoor kun je je haar gemakkelijk opfrissen zonder het doorweekt te maken, ideaal voor het revitaliseren van je krullen of het aanbrengen van stylingproducten.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

De vernevelaar voor krullend haar verspreidt water geleidelijk over je haar, ideaal voor het hydrateren van je krullen. De gelijkmatige verneveling zorgt voor een zachte bevochtiging, wat je krullen nodig hebben. “Your curls will love this!”

DIY-product:

De vernevelaar voor krullend haar is perfect voor het maken van je eigen hydraterende spray. Het enige wat je nodig hebt is onze moisturizer.

Zo maak je je eigen “DIY-product:

1. Voeg een kleine hoeveelheid moisturizer toe aan de vernevelaar.
2. Voeg een laagje heet (niet kokend) water toe om de moisturizer op te lossen.
3. Schud goed om te mengen.
4. Vul de vernevelaar verder af met heet water en schud opnieuw om alles goed te mengen.

Verschillende manieren:

Kijk waar je krullen op dit moment behoefte aan hebben. Voelen je krullen wat droog aan meng je met de Moisturizer. Mis je wat definitie meng je met de Curl Crème. Mis je juist wat hold, kan je er zelfs een popje van de Curls in a bottle voor extra hold toevoegen. Maar een combinatie met deze drie is ook mogelijk. mits niet teveel! en flink schudden.

Wanneer gebruik je het zelfgemaakte product?
Heb je ‘s ochtends last van pluizig haar? Gebruik de vernevelaar voor krullend haar met je zelfgemaakte Diy product om je krullen weer tot leven te brengen. Spray op je haar en crunch het in je krullen voor extra definitie. Het product helpt je krullen te fixeren tijdens het drogen. Zorg ervoor dat je tijdens het droogproces je krullen niet aanraakt, want dat kan pluis veroorzaken.

Ik nodig je graag uit voor mijn:  YouTube kanaal boordevol praktische tips & tricks video’s

Schoonmaken vernevelaar:

Maak de vernevelaar regelmatig schoon met schoonmaak azijn. Laat je Diy product niet langer dan een paar dagen in de vernevelaar zitten. spoel dan goed uit.

Tip:

Ga je op strand vakantie? Neem dan je vernevelaar zeker mee! Het liefs je haren uitspoelen na een zee duik! daarna vernevel je een mix van moisturizer & curlcrème afgevuld met heet water in je krullen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vernevelaar voor krullend haar” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de bovenkant