Muts voor krullend haar

 14,99 incl. 21% BTW

 

De wintermuts met een satijnen binnenkant is ideaal voor mensen met krullend haar. De zachte satijnen voering vermindert wrijving, en voorkomt pluis en haarbreuk. De buitenkant van de muts is gemaakt van warm materiaal om je te beschermen tegen kou en wind.

Deze muts is zowel functioneel als stijlvol, waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik. Je kunt hem dragen naar je werk, tijdens een wandeling, of tijdens een dagje uit. Met deze wintermuts blijft je haar beschermd en in topvorm, ongeacht de weersomstandigheden.

Artikelnummer: 128 Categorie:

Beschrijving

Deze wintermuts voor krullend haar houdt je niet alleen lekker warm,

maar zorgt er ook voor dat je krullen pluisloos onder de muts vandaan komen.

Ik krijg vaak de vraag of deze wintermuts ervoor zorgt dat je krullen niet platgedrukt worden. Helaas moet ik je teleurstellen—dat is vrijwel onmogelijk. De satijnen binnenkant minimaliseert echter wrijving en helpt je krullen pluisloos te houden. Na het dragen van de muts is het een kwestie van voorover buigen en met gespreide vingers voorzichtig je krullen vanaf de hoofdhuid los te schudden. Probeer de lengte en de punten zoveel mogelijk met rust te laten.

Satijn voor krullen:

Door de gladde structuur is satijn uitermate geschikt voor krullen. Het voorkomt dat je krullen gaan pluizen. Ik raad je aan om in de nacht voor een: Satijnen kussensloop te gaan. Heb je lang haar dan zou ik je krullen losjes omhoog dragen met onze:  Satijnen scrunchie voor krullen.

Tip & Tricks

Ik geef je graag tips over krullen, op mijn YouTube kanaal vind je allerlei video’s die jou op weg te helpen in jou reis naar de perfecte krul!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Muts voor krullend haar” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de bovenkant