Satijnen kussensloop voor krullen (Zware kwaliteit)

 23,95 incl. 21% BTW

Slaap mooi met een satijnen kussensloop dat speciaal is ontworpen voor krullend haar. Het heeft een verzorgende werking voor zowel je haar als je huid.

Met dit kussensloop word je wakker met glanzend, klitvrij haar zonder pluizigheid. Het helpt je haar in model te blijven en voorkomt gespleten haarpunten. Bovendien kan het dankzij de anti-allergene eigenschappen huisstofmijtklachten verminderen.

De voordelen gaan verder: het satijnen materiaal kan rimpels verminderen door een anti-aging effect, en het gladde weefsel reguleert de talgproductie, wat helpt tegen acne en onzuiverheden. Daarnaast zorgt de gladde structuur voor een kalmerend effect op een onrustige huid.

Met dit satijnen kussensloop hoef je ‘s ochtends geen extra tijd te besteden aan langdurige haar- of huidverzorgingsroutines. Hierdoor heb je meer tijd voor de dingen die er echt toe doen.

Het kussensloop heeft een afmeting van 70 x 60 cm.

Artikelnummer: 111 Categorie:

Beschrijving

Satijnen Kussensloop voor Krullen: Luxe en Verwennerij

Een satijnen kussensloop voor krullen geeft een gevoel van luxe en verwennerij. De Beauty Pillow, een bekende naam in satijnen kussenslopen, staat al jaren voor kwaliteit, service en Dutch Design. In tegenstelling tot veel andere fabrikanten, worden deze kussenhoezen niet geproduceerd onder slechte arbeidsomstandigheden of door kinderarbeid, maar in Nederlandse ateliers.

Naast de verzorgende werking voor haar en huid, biedt een satijnen kussensloop veel voordelen:

  • Een gevoel van luxe
  • Verkoelend effect voor wie ‘s nachts transpireert
  • Eerlijke productie in Nederland
  • Bij iedere aankoop steun je Asante Children’s Home in Naivasha, Kenia

Transpireren en allergieën: Veel mensen denken dat satijn transpiratie veroorzaakt, maar dat is een misverstand. Een satijnen kussensloop helpt juist om nachtelijk zweten te verminderen. Het verkoelende effect is ideaal voor vrouwen met opvliegers en mannen die overmatig zweten. Ook kinderen met allergieën voor huisstofmijt of pollen hebben baat bij de Beauty Pillow, omdat het fijne weefsel deze allergenen geen kans geeft om zich te nestelen.

Populair onder Bekende Nederlanders: Satijnen kussenslopen hebben veel aandacht gekregen in de media. Vele bekende Nederlanders zweren bij de voordelen van deze kussenslopen. Ze zijn een vast onderdeel geworden van de slaapkamer van vele beroemdheden.

Voordelen van slapen op satijnen kussensloop voor krullen:

  • Je haar blijft beter in model en raakt niet verward
  • Voorkomt gespleten haarpunten
  • Vermindert huisstofmijtklachten dankzij anti-allergene werking
  • Werkt anti-aging door het verminderen van rimpels
  • Helpt tegen acne door het reguleren van talgproductie
  • Rustgevend voor een onrustige huid dankzij het gladde weefsel

Dit alles betekent minder gehaast in de ochtend en meer tijd voor wat echt belangrijk is.

Een scala aan kleuren: Satijnen kussenslopen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Maak de look van je slaapkamer compleet met soepele, glanzende kussenslopen. Of je nu kiest voor klassiek wit of een opvallende kleur zoals paars, er is altijd een satijnen kussensloop die bij jouw stijl past.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Satijnen kussensloop voor krullen (Zware kwaliteit)” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de bovenkant